FRANK ANTHONY

“Frank, de beste Nederlandse Elvis!” (Reinout Oerlemans in Strictly Come Dancing)

Frank Anthony - The Best Dutch Elvis

“INSPIRED BY THE KING” is de titel van het thema waarmee Frank Anthony al meer dan 35 jaar met groot succes de nationale en internationale podia betreedt. Als sound- en look-a-like verscheen de Nederlandse Elvis in verschillende televisieprogramma’s bij o.a. Ivo Niehe, Catherine (RTL 4), Ushi & Van Dijk (SBS 6) en diverse keren in de televisiecommercials van Holland Casino.

Frank Anthony is de énige Elvis-imitator wereldwijd die met Junkie XL de hitsingle ‘A Little Less Concersation’ in 2002 ten gehore bracht in het radioprogramma Stenders Vroeg (3FM).

Naar aanleiding van de 25e sterfdag van The King op 16 augustus 2002, werd een speciaal herinneringsconcert gegeven tijdens het LOWLANDS festival. Voorafgaand aan zijn theatertour langs meer dan twintig Nederlandse theaters in 2003 en 2004, ontving Frank Anthony wederom een uitnodiging om een concert te geven op het prestigieuze LOWLANDS festival in 2003. Diverse festivals kwamen spoedig met uitnodigingen zoals DAUWPOP 2005, PAASPOP 2006 en NIJMEEGSE VIERDAAGSE FEESTEN 2006/2009.

Ter viering van ‘Elvis 35th Anniversary’ in 2008 werd Frank Anthony gevraagd voor een ALOHA FROM HAWAII – 1973 concert in de sfeervolle Maaspoorthal in Den Bosch met een orkest bestaande uit 50 musici.

Frank Anthony is een populaire artiest binnen het BN-ers circuit. Naast concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen deed hij zijn performance op de bruiloft van Reinout Oerlemans en Danielle Overgaag.

Ook in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Thailand, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië heeft Frank Anthony meer aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’.

CALLING ELVIS ft. Frank Anthony [official 2014 promovideo]

CALLING ELVIS ft. Frank Anthony [Boschtion TV 27-11-2013]